Wednesday, June 29, 2011

StupidStupid's Lens Paradise

















Sunday, June 26, 2011

I want more than good sex, I want great sex!!!

Hahaha... jgn terkejut. Kata-kata tu dipetik dari filem Scary Movie. Well, is about yang aku nak lebih dari sekadar bercinta, walaupun bercinta tu pun dah cukup membahagiakan. 3 years, org rasa kita dah cukup bersedia untuk pergi ke next level.

Kadang2 aku rasa aku sayang sangat kat dia, tapi, sampai bila aku nak tunggu, aku tau aku jahat, tapi aku janji, klu aku dapat Mohd Shaiful Hafizzi, dah takda benda lain yang aku lebih inginkan...

Semalam, sepanjang perjalanan dari SP ke Penang, aku tak tahu kenapa, air mata ni mengalir ja. Salah satu sebabnya, sebab aku rindu dia sangat, and satu agi, aku nak kami jadi more than just a couple.

If you like it, then u should've put a ring on it!!!

Friday, June 10, 2011

This past week..

Erm...this past week kinda been... penuh kesangapan... haha. not me k. just few peoples around me. after balik dari cameron, upload bunch of photos. apa yang memelik kan aku, lepas aku upload gambar2 tu, banyak plak org menyangap dengan aku, terkejut aku.

First, a chinese guys from my facebook, mula2 ok saje. after that ask me to be his gf. aku plak macam tak berminat sgt la, the only reason aku berkawan dengan dia ialah sebab aku nak berkawan dengan non malay so that aku boleh improve-kan english aku. than he ask me, " can u be my gf and my sex partner?" well...i'm so flattered, but NO. if i want to have sex, i'll only consider him. hahaha.

Secondly 2 days ago, aku sembang ngan kawan2 matrik. well... aku kenal dia gitu2 ja masa kat matrik dulu. tak pernah cakap pun, tapi kenal gitu2 je la kan. he's hot n cold, one moment macam ok, another moment tiba2 macam nak cari pasal dengan aku. but i dont mind la, aku berkawan dengan dia n girlfriend dia. aku suka berkawan dengan girlfriend dia sebab, well, we kinda in the same situation, both having long distance reationship. so dia faham perasaan aku. but 2 days a go, he suddenly ask me, "jom noty2 nak?". aku terkejut sangat. seriously terkejut. aku tanya dia, "apsa ni?? sangap ke menda ni?" and he says, "memang sangap, sangapkan awak" wow!!! perv on the internet tu memang dah biasa, tapi tak pernah plak perv among the people i know. i ask him apa yg dia sangapkan, and ask him to go find his gf. he said " sangapkan body awk la, bukan sangapkan gf saye" hahahaha... again, i'm so flattered, but NO. if i want to have sex, i'll only consider him. hahaha.

Thirdly, well, aku tak uplod gmbar ni kat fb aku. tapi kakcik aka adik aku uplod kat fb dia. and then suddenly classmate dia komen "perghh!! terbaik dari ladang" and aku n adik aku yang baca tu pun duk terfikir, apa yang terbaik dari ladang nya. lepas aku tunjuk kat akak n adik aku yang sorang lagi, diorang cakap that pic obviously shows my big boobs.. nampak sangat menonjol boobs aku tu.. hahaha... aku terus suruh kakcik delete.

All of this happen after i upload the cameron album at facebook. Setakat orang duk mintak kapel n mintak no tifon tu dah selalu la. Tapi untuk orang untuk menggatal dengan aku terang-terangan and aku pun kenal orang tu in real life, wow, thats new...

Wednesday, June 8, 2011

He's gone.

Duit. Duit menyebabkan masalah antara aku dan dia. Aku benci, aku tak puas hati. Semua sebab stupid people with their stupid ambitions yang menyebabkan kami plak yang kena tanggung. Sekarang, both of us are single, no longer engaged, because i chose not to be engaged anymore. Dont know if i can trust him or not anymore. :(

Thursday, June 2, 2011

I miss u like crazy...


2 months.. dah 2 bulan kita tak jumpa. Rindunya.. I miss u so much and i know you misses me too because..well, u sounded like child misses his blanket, hehehe. Bila nak jumpa ni?? Busy sangat dua2 orang ni. Last night u called me, it was very late. Ni first time u called me very late at night since u manage the bakery.

I like it when u call me, even it is just to say goodnight. As i said, 5 minutes is enough than no calls at all. Org rindu abg la..Ermm.. Kalau boleh terbang, sekarang gak orang terbang pergi KL jumpa abg. But, why not abg ja yang terbang mai sini, alang2 dah duk kat airport tu, mai la sini.

Hugs n kisses baby!!!

Invigilating Exam @ Penang Medical College

Sekarang cuti sekolah, and phone plak rosak, it is the perfect reason to go get a job - isi masa lapang n dapatkan duit untuk fon baru- seingat aku, aku jarang la bercuti dengan penuh lenggang. start dari lepas spm lagi, once aku ada cuti, otak aku akan automatically generate a plan untuk dapatkan duit. Hahaha.. Mata duitan la jugak.. tapi mata duitan in how to obtain money, aku tak tarah dari orang lain tau. Rezeki yang halal la katakan. wuwuwuwu

Balik dari Sungai Petani hari ahad lepas. My job started on Monday. Yeah..barely had enough rest (barely had a rest actually) Kerja n i, akak yang tolong carikan. Kalau aku ni mata duitan, dia pon mata duitan + business minded (so lagi dahsyat!!!) Penang Medical College (PMC) pun only 5 minutes away, plus...the best part is... gaji sehari RM100 n makan ditanggung. Bukannya buat apa pon, just ronda dewan exam and attend to students needs, well...easy money i say!!

Exam Executives of PMC memang baik2 la, ramah and so on. First day ok la, yang tak best nya, semua org ingat akak tu adik aku. Mentang2lah aku tinggi and muka tua..(sedih) . First day jaga paper Surgery. GILA!! tu lah perkataan yang menerangkan exam tu. Exam tu 6 jam direct. Bila tanya kenapa, diorang cakap, semua ni future doctor, or future surgeons, so diorang boleh ambil that kind of pressure. Aku solute habis budak2 ni. Dalam dewan tu, memang kena fully english, almaklumla, semua student final year ni, diorang baru balik dari Ireland setelah kat sana 3 tahun (padahal duk Malaysia bertahun2, lahir kat Malaysia, membesar kat Malaysia!!!)

Paper Surgery diorang sangat mencemaskan and mendebarkan, even aku yang just invigilate terasa ke-tension-an tu. Fuhh!!! Tak silap aku ada 28 page haritu. Setiap page ada limit masa. Satu page ada yang 3 minit, 5 minit 8 minit and 2 minit. Siap pakai timer lagi, lepas habis 2 minit for instance, diorang terus kena hantar, takde nak check2 balik or nak jawab soalan lain dulu. Aku tengok soalan dia ada la gambar x-ray, gambar anak tekak yang bengkak (anak tekak la kot) and macam2. Silap ke ape ke, memang tak leh nak ubah, so diorang kena jawab betul2. Aku yang jawab math ni, rasa macam susah, tapi aku boleh get back to that question later kalau tak tau jawab. Now i know kenapa tulisan doktor buruk, masa yang singkat camtu, memang takda masa nak tulis cantik2.

2nd day, jaga paper Medicine. Ni pun sama gak, tension macam paper Surgery. Tapi harini aku pon tension sebab ada Ah Po mana nak tunjuk bagus lak. Dah la kalut semacam and descriminate orang lain yang dia bajet low standard. Dekat semua invigilator, dia buat pandang sebelah mata ja, senyum pon taknak. Tapi kat bakal2 doktor n para doktor tu, mak ai..bukan setakat senyum, berpeluk bagai, peluk bahu and so on. Two-faced granny!!! Nyampah aku. Even Miss Sharla yang head of Exam Unit to pun ramah bukan main, Miss Nancy yang Exam Exec tu pun baik, ko yang setakat Exam Asst tu plak nak berlagak. Huhuhu.. Tapi tak jejas pun, setakat Ah Po tu, sey la lei!!!

Jumaat ni jaga last paper, tak tahu lagi keja macamana, tapi keja separuh hari ja. Or to be exact, keja 4 jam ja, tapi dapat RM50, bahagianya hidup...